Analyse en behandeling van het Pro 3 van Ticwatch.

Als inleiding op deze analyse

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 We wilden weten wat de nieuwste Pro 3 van Ticwatch waard was. Wat we hebben geleerd van dit model is dat het vrij comfortabel is voor santé gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren
Het belangrijkste zwakke punt waarmee rekening moet worden gehouden:
– Zijn gewicht/grootte

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Is Pro 3 compatibel met gezond gebruik? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Het is duidelijk dat de Pro 3 een van de best mogelijke keuzes is. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Ticwatch heeft voor dit horloge hetzelfde besturingssysteem gekozen als gebruikelijk. Dit is Android. De leerfase van de interface is snel en u profiteert snel van de functionaliteiten van dit horloge.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de Pro 3 voor u kan doen.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Met dit horloge kunt u met alles bezig zijn terwijl u op de hoogte blijft.
 Het heeft een van de beste batterijen, 577 mAh.
 Ticwatch beweert dat het apparaat ongeveer 5 dagen meegaat.
 Een van de kenmerken die sporters zullen bevallen is de aanwezigheid van GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Belangrijk punt met betrekking tot de waterdichtheid, de fabrikant garandeert niet dat het waterbestendig is.
 Nu gewend aan het ontwerp van smartwatches, biedt de fabrikant een klassiek, rond model aan. U kunt ook, indien u dat wenst, kiezen uit een grote selectie van meerkleurige armbanden. Het voordeel van dit model is dat u het op uw gemak kunt personaliseren.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. Het is nogal zwaar, 280 gram, in vergelijking met andere horloges. Ze kan een handvol zijn aan het eind van een dag in de sportschool.
 De NFC-optie is geïntegreerd in dit aangesloten horloge. U kunt uw aankopen doen door uw horloge te richten op het betaalapparaat in de winkels.
 Een laatste punt over de kenmerken van dit horloge is de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het is een product met vele voordelen. Wij leggen uit wat Pro 3 voor u kan doen.
 Er is veel technologische evolutie op dit product, wat de sporters zal verleiden. Simpel gezegd is dit horloge een van de beste smartwatches van het moment voor mensen die fysiek actief zijn. Het is gemaakt voor sport in het algemeen.
 Het is onwaarschijnlijk dat je het vergeet als je het om je pols hebt, want met 280 gram is het een van de zwaarste.
 De batterij heeft een van de beste autonomies met 577 mAh op de batterij.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. GPS-ondersteuning is relatief eenvoudig en stelt u in staat om uw positie bij te houden, zelfs zonder een gekoppelde telefoon.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Ticwatch horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 En nog beter, met dit horloge weet je hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Het Ticwatch horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 U zult in staat zijn om nieuwe toepassingen te installeren op het platform dat gewijd is aan OS Wear. Dankzij de grote schermgrootte van 1.4 inch is het geen probleem om de getoonde gegevens te analyseren. Het is een van de zwaarste horloges die er zijn – 280 gram.
 Zijn 577 mAh-batterij is een van de krachtigste op de markt. Dit horloge kan worden uitgerust met een groot aantal toepassingen die u kunt gebruiken in uw dagelijks leven.
 Als je bijvoorbeeld al sinds de komst van smartwatch droomt van het voeren van videogesprekken vanaf je pols, dan is Glide een applicatie die je moet downloaden.
 Op zoek naar een eenvoudige manier om uw supermarktlijst bij te houden, is Keep ongetwijfeld een van de beste notities die u kunt maken.
 Om een liedje te herkennen, hoef je alleen maar je pols vast te houden en Shazam zal je vertellen welk liedje het is.
 Voor al uw behoeften, en zelfs als ze evolueren, zult u in staat zijn om de applicatie te installeren die u interesseert op deze smartwatch.
 

Tot slot, de Pro 3 … 

Het is duidelijk dat dit model van een aangesloten horloge een van de beste producten van het moment is. Een horloge, zeker duurder dan de concurrenten, maar de moeite waard.
 Hier zijn een paar redenen die de rangschikking samenvatten:
 – Schermgrootte
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren
 Het zwakke punt van dit horloge is:
 – Zijn gewicht/grootte