Analyse en behandeling van het OIVF042877_B van Oiyinm77.

Als preambule van deze test

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Een horloge aangesloten voor de gezondheid 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De OIVF042877_B komt overeen met de nieuwste generatie horloges. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Oiyinm77 worden geproduceerd; en deze OIVF042877_B is daarop geen uitzondering. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze OIVF042877_B een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Het is mogelijk om het te analyseren aan de hand van parameters zoals geluid of beweging ’s nachts. Uiteindelijk weet u op welk niveau uw slaap zich bevindt.
 Dit horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Een apparaat dat zeer nuttig is wanneer u uw bewegingen wilt volgen, zoals het detecteren van een val.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze OIVF042877_B nu te kopen.
 Het door Oiyinm77 ontworpen model is een instapmodel. Dit model kan niet voldoen aan de dagelijkse behoeften.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. Jammer dat Oiyinm77 het niet heeft gepland.
 Er moet rekening mee worden gehouden dat het niet ontworpen is om onder water te werken.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. En over OIVF042877_B gaat het om het volgende.
 Met dit product is Oiyinm77 niet bedoeld voor sporters. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Alleen de koppeling tussen telefoon en horloge zal in staat zijn om de positie of de afgelegde afstand bij te houden.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Een ander voordeel van Oiyinm77 horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard ge├»nstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

De OIVF042877_B – in een notendop 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen