Analyse en behandeling van het Montre Connectée van Aoyodkg.

Als inleiding op deze analyse

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Het ontwerp van de Montre Connectée is onberispelijk. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Aoyodkg worden geproduceerd; en deze Montre Connectée is daarop geen uitzondering. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze Montre Connectée een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. U weet of u ’s nachts goed kunt uitrusten en of de kwaliteit van uw slaap regelmatig is.
 De gevoeligheid van de versnellingsmeter is in staat om zelfs microtrillingen van de pols en de arm te detecteren. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Voor de Montre Connectée is dit wat u kunt verwachten.
 Met dit model biedt Aoyodkg een interessant product. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Aoyodkg beweert dat het apparaat ongeveer 30 dagen meegaat.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. Jammer dat Aoyodkg het niet heeft gepland.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een product met vele voordelen. En over Montre Connectée gaat het om het volgende.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Alleen de koppeling tussen telefoon en horloge zal in staat zijn om de positie of de afgelegde afstand bij te houden.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Aoyodkg horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Met een gemiddelde schermgrootte van 1.30 inch is de informatie leesbaar. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

De Montre Connectée tot slot 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier is het enige wat ze voor haar heeft:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen