Analyse en behandeling van het MKT5062 van Michael kors.

Voorwoord

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– De grootte van zijn scherm
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

MKT5062, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Onze tests hebben aangetoond dat MKT5062 een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Michael kors worden geproduceerd; en deze MKT5062 is daarop geen uitzondering. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. Dit is een andere omgeving dan wat we gewend zijn te zien.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze MKT5062 een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. Uiteindelijk weet u op welk niveau uw slaap zich bevindt.
 De MKT5062 heeft helaas geen onderdelen van het accelerometertype. Het zal daarom voor u onmogelijk zijn om het aantal stappen dat u in de loop van de dag neemt te meten.
 Dit model is niet uitgerust met fotoplethysmografie of PPG, wat een nauwkeurige controle van de hartslag mogelijk maakt.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Voor de MKT5062 is dit wat u kunt verwachten.
 Dit model is goed geplaatst in vergelijking met de huidige smartwatches. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Wetende dat de autonomie is aangegeven voor 2 dagen in standaard gebruik.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. Maak je geen zorgen over het onderdompelen in je badwater. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 De fabrikant heeft gekozen voor een rond scherm op deze nieuwe versie. Deze smartwatch biedt een aangenaam ontwerp met een wijzerplaat die groot genoeg is om de informatie te lezen. Het kan ook worden aangepast aan uw smaak dankzij de verschillende kleuren.
 Michael kors heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot hadden we de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs gesteld. Dat was hier niet gepland.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Is MKT5062 een nieuwe elektronische gadget?
 Met dit product is Michael kors niet bedoeld voor sporters. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 De kans is groot dat sporters die zo licht mogelijk willen blijven, spijt krijgen van de afwezigheid van GPS. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. Alleen de standaard ge├»nstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Door een schermafmeting van 0.7 inch zullen sommigen moeite hebben met het lezen en analyseren van de getoonde gegevens. Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

Hoe zit het met MKT5062? 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – De grootte van zijn scherm
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen