Analyse en behandeling van het m8v van Huimo.

En om te beginnen…

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds enkele jaren produceert Huimo aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Vanuit dit oogpunt is de m8v een goede keuze. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Huimo worden geproduceerd; en deze m8v is daarop geen uitzondering. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Voor diegenen wiens slaapcontrole een prioriteit is, is dit horloge interessant. Met zijn geavanceerde technologie is het in staat om het te analyseren, met elementen zoals het volgen van geluid en beweging terwijl u slaapt. Het horloge houdt uw slaap bij, net als een monitor van waaruit u de resultaten kunt analyseren.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze m8v nu te kopen.
 Het door Huimo ontworpen model is een instapmodel. Het geeft de illusie van een high-end product, maar staat ver van de werkelijkheid.
 Wat zal ontbreken is de kracht van de batterij, die met zijn 180 mAh beter had kunnen zijn.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. Jammer dat Huimo het niet heeft gepland.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Geen draadloze oplaadfunctie op dit model; schade.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Het is een van de zwaarste modellen op de markt met 74 gram. Een parameter die storend kan zijn voor sporters.
 Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Tot slot hadden we de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs gesteld. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een product met vele voordelen. En over m8v gaat het om het volgende.
 Met dit product is Huimo niet bedoeld voor sporters. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 Wat betreft het gewicht is hij vrij laag in het klassement; met zijn 74 gram is hij een van de zwaarste smartwatches.
 Het is een van de horloges met de kortste batterijduur van 180 mAh.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Een ander voordeel van Huimo horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Het is een van de relatief zware horloges met een gewicht van 74 gram.
 Zijn 180 mAh accu is een van de laagste powerpacks in de categorie van de smartwatch.
 Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Kortom, de m8v, de juiste keuze? 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Zijn gewicht/grootte
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen