Analyse en behandeling van het LS02 van Haylou.

In enkele woorden

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 De LS02 van Haylou biedt zijn nieuwste topmodel aan. Voor een gezonde oriëntatie is dit horloge ongetwijfeld een van de beste keuzes die u kunt maken.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Haylou worden geproduceerd; en deze LS02 is daarop geen uitzondering. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Voor diegenen wiens slaapcontrole een prioriteit is, is dit horloge interessant. Met zijn geavanceerde technologie is het in staat om het te analyseren, met elementen zoals het volgen van geluid en beweging terwijl u slaapt. U weet of u ’s nachts goed kunt uitrusten en of de kwaliteit van uw slaap regelmatig is.
 De gevoeligheid van de versnellingsmeter is in staat om zelfs microtrillingen van de pols en de arm te detecteren. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Wat zijn de functies voor dagelijks gebruik? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze LS02 nu te kopen.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Haylou dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Je gaat je zelfs afvragen hoe je het eerder deed, toen je het niet had.
 Het heeft een van de beste batterijen, 260 mAh.
 Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. U kunt vele andere horloges vinden voor dezelfde prijs, met een GPS inbegrepen.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 Haylou heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot hadden we de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs gesteld. Dat was hier niet gepland.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. Wij leggen uit wat LS02 voor u kan doen.
 Haylou heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 Het heeft een uitstekende autonomie, dankzij zijn 260 mAh-batterij.
 De kans is groot dat sporters die zo licht mogelijk willen blijven, spijt krijgen van de afwezigheid van GPS. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Een ander voordeel van Haylou horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Het 1.4 inch grote scherm maakt het voor u ook gemakkelijk om de informatie te lezen. Zijn 260 mAh-batterij is een van de krachtigste op de markt. Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

De LS02 – in een notendop 

Van alle aangesloten horloges is dit model dicht bij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het is een goed product, dat in de meeste gevallen aan uw wensen voldoet.
 Kortom, het heeft veel sterke punten; hier is wat we kunnen behouden onder hen:
 – Schermgrootte
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen