Analyse en behandeling van het LEMFO van Tagobee.

En om te beginnen…

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 De LEMFO van Tagobee biedt zijn nieuwste topmodel aan. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Tagobee worden geproduceerd; en deze LEMFO is daarop geen uitzondering. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Deze LEMFO geeft u een grondige kennis van uw slaapgewoonten. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. Het horloge houdt uw slaap bij, net als een monitor van waaruit u de resultaten kunt analyseren.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de LEMFO is dit wat u kunt verwachten.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Tagobee dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Met dit horloge kunt u met alles bezig zijn terwijl u op de hoogte blijft.
 Het is een correct horloge qua batterij, met 200 mAh.
 Tagobee geeft aan dat het toestel ongeveer 15 uur kan duren.
 Dit model heeft geen GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 We waarderen de draadloze oplaadfunctie. U hoeft geen kabel meer aan te sluiten om hem op te laden.
 We zullen de afwezigheid van een aanraakscherm op dit model betreuren. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. De functie is hier niet beschikbaar.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een product met vele voordelen. Is LEMFO een nieuwe elektronische gadget?
 Met dit product is Tagobee niet bedoeld voor sporters. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Dit model heeft een gemiddelde autonomie met een batterij van 200 mAh.
 Merk ook op dat dit horloge geen GPS heeft. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 En nog beter, met dit horloge weet je hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Voor de batterij, met zijn 200 mAh, is dit horloge krachtig genoeg. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

De LEMFO – in een notendop 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 Hier zijn een paar redenen die de rangschikking samenvatten:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen