Analyse en behandeling van het KVAF044355_3 van Guigsi.

En om te beginnen…

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Sinds enkele jaren produceert Guigsi aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 De KVAF044355_3 is een beetje verouderd in vergelijking met de nieuwste apparaten op de markt. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Guigsi zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de KVAF044355_3 voor u kan doen.
 Het door Guigsi ontworpen model is een instapmodel. Het is een van de slechtste modellen die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn.
 Wat zal ontbreken is de kracht van de batterij, die met zijn 180 mAh beter had kunnen zijn.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Wees je ervan bewust dat het niet waterdicht is, dus onthoud dit als je een douche neemt.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Je hebt geen aanraakscherm op dit horloge. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. Je zult hiervoor een ander horloge moeten kiezen.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Wij leggen uit wat KVAF044355_3 voor u kan doen.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Aan de batterijzijde is het helaas slecht met slechts 180 mAh, wat een van de laagste autonomie onder alle smartwatches veroorzaakt.
 De kans is groot dat sporters die zo licht mogelijk willen blijven, spijt krijgen van de afwezigheid van GPS. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Guigsi horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Het scherm is voldoende groot – 1.3 inch, en de gegevens worden correct weergegeven. Tot slot kan het zijn dat de 180 mAh-batterij, vanwege het gebrek aan vermogen, regelmatig moet worden opgeladen.
 Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

De KVAF044355_3 – in een notendop 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. Het is niet te duur, dus u kunt het gemakkelijk veranderen als u een geavanceerder model wilt.
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen