Analyse en behandeling van het KVAF044355_2 van Guigsi.

Als preambule van deze test

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 De KVAF044355_2 is een beetje verouderd in vergelijking met de nieuwste apparaten op de markt. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Guigsi zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 In tegenstelling tot veel andere horloges vond de fabrikant het niet nuttig om op dit model een slaapcontrole te installeren.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Heb je een slim horloge nodig? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Dit is precies wat de test van de KVAF044355_2 laat zien.
 Het door Guigsi ontworpen model is een instapmodel.  Met slechts 180 mAh, is dit horloge uitgerust met een van de minst krachtige batterijen.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. U kunt vele andere horloges vinden voor dezelfde prijs, met een GPS inbegrepen.
 Belangrijk punt met betrekking tot de waterdichtheid, de fabrikant garandeert niet dat het waterbestendig is.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Er is geen draadloze oplaadfunctie voor de batterij.
 Ondanks interessante functies heeft het horloge geen aanraakscherm. Het is een van de zwaarste modellen op de markt met 95 gram. Een parameter die storend kan zijn voor sporters.
 Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een product met vele voordelen. Is KVAF044355_2 een nieuwe elektronische gadget?
 Guigsi heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Met zijn gewicht van 95 gram is het nog steeds een van de zwaarste horloges.
 Aan de batterijzijde is het helaas slecht met slechts 180 mAh, wat een van de laagste autonomie onder alle smartwatches veroorzaakt.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 
Als u echter graag naar uw muziek luistert terwijl u sport, moet u dit horloge vermijden. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Het scherm is voldoende groot – 1.3 inch, en de gegevens worden correct weergegeven. Het is een van de zwaarste horloges die er zijn – 95 gram.
 Aan de batterijzijde is het een van de slechtste horloges met zijn 180 mAh aan kracht.
 En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

De KVAF044355_2 tot slot 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen