Analyse en behandeling van het Kids Game van Meritsoar.

Om te beginnen

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 We wilden weten wat de nieuwste Kids Game van Meritsoar waard was. Snel, we kunnen zeggen dat dit horloge goed is voor een sport gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Is Kids Game compatibel met gezond gebruik? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Na onze tests laat deze Kids Game een lage score zien voor gezond gebruik. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 Het is het Apple-universum, met de mogelijke interacties tussen de apparaten van het merk. Het is een zeer functioneel zelfgemaakt besturingssysteem, bekend. De menu’s zijn eenvoudig te gebruiken en u kunt binnen enkele minuten door de verschillende menu’s navigeren.
 In tegenstelling tot veel andere horloges vond de fabrikant het niet nuttig om op dit model een slaapcontrole te installeren.
 Dropdetectie is een van de functionaliteiten die aanwezig zijn op de smartwatch van Apple. De sensoren kunnen uw familie en vrienden waarschuwen in geval van een probleem.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Het horloge heeft geen PPG type hartslagsensor.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Dit is precies wat de test van de Kids Game laat zien.
 Dit model is goed geplaatst in vergelijking met de huidige smartwatches. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 Een interessant kenmerk van dit horloge is de aanwezigheid van een GPS. Dit betekent dat hij gegevens zoals de afgelegde afstand en uw route kan bijhouden, zelfs zonder dat er een smartphone is aangesloten. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. Maak je geen zorgen over het onderdompelen in je badwater. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Dit horloge is op de ouderwetse manier opgeladen, met de meegeleverde kabel in de verpakking.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Het is nogal zwaar, 78 gram, in vergelijking met andere horloges. Het kan een ongemak zijn als je het lange tijd draagt.
 U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. Het is een optie die het de ideale alledaagse accessoire maakt.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. Wij leggen uit wat Kids Game voor u kan doen.
 Met dit product wil Meritsoar voldoen aan de verwachtingen van een groot aantal mensen. Het leek ons dat dit horloge een van de beste is op het gebied van het monitoren van fysieke activiteiten. Het houdt de fitnessgegevens bij.
 Qua gewicht is deze smartwatch niet goed geplaatst; met 78 gram is het een van de zwaarste.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 De cellulaire functie is beschikbaar op deze smartwatch met de mogelijkheid om een SIM te gebruiken. Uw smartphone-meldingen zijn dus direct toegankelijk op uw horloge.
 Met de hoogtemeterfunctie wordt de analyse van hoogteverschillen vergemakkelijkt.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Met zijn watch OS-besturingssysteem is dit aangesloten horloge een van de beste opties als u van plan bent om toepassingen te downloaden. Met het grote 1.57-inch scherm wordt de informatie duidelijk weergegeven. Het is een van de zwaarste horloges die er zijn – 78 gram.
 Voor toepassingen zult u het op prijs stellen dat u de applicaties die voor u geschikt zijn automatisch kunt downloaden en installeren.
 Als je bijvoorbeeld al sinds de komst van smartwatch droomt van het voeren van videogesprekken vanaf je pols, dan is Glide een applicatie die je moet downloaden.
 Op zoek naar een eenvoudige manier om uw supermarktlijst bij te houden, is Keep ongetwijfeld een van de beste notities die u kunt maken.
 Je zult de kans niet missen om een nummer te identificeren, alleen maar omdat je je smartphone er niet snel genoeg uit kon krijgen dankzij Shazam op smartwatch.
 Of het nu voor sport, gezondheid of zaken is, u kunt de applicaties die u nodig heeft op dit aangesloten horloge installeren.
 

Kortom, de Kids Game, de juiste keuze? 

Meritsoar-apparaten zijn voorbeeldig afgewerkt en deze Kids Game is daarop geen uitzondering. Een van de top-of-the-line apparaten, en een die zeker iets meer zal kosten.
 Kortom, het heeft veel sterke punten; hier is wat we kunnen behouden onder hen:
 – Schermgrootte
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring