Analyse en behandeling van het K5 van Duoduogo.

Om te beginnen

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
Het belangrijkste zwakke punt waarmee rekening moet worden gehouden:
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Een horloge aangesloten voor de gezondheid 

Sinds enkele jaren produceert Duoduogo aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Vanuit dit oogpunt is de K5 een goede keuze. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Duoduogo zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze K5 een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Het stelt u in staat om uw slaap- en rustgewoontes in de gaten te houden. Uit alle testen die we hebben kunnen doen, blijkt dat dit model het beste scoort op het gebied van gezondheidsmonitoring.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Dit is precies wat de test van de K5 laat zien.
 Met dit model staat Duoduogo bovenaan de ranglijst. Je gaat je zelfs afvragen hoe je het eerder deed, toen je het niet had.
 Het heeft de beste batterij van het moment, en heeft een vermogen van 360 mAh.
 Wat de autonomie betreft, verzekert Duoduogo dat deze 7 dagen zal duren.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Dit betekent dat hij gegevens zoals de afgelegde afstand en uw route kan bijhouden, zelfs zonder dat er een smartphone is aangesloten. Aan de andere kant moet u rekening houden met de afname van de batterijcapaciteit in de actieve GPS-modus.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. Maak je geen zorgen over het onderdompelen in je badwater. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Een ingenieuze eigenschap van deze K5 is de mogelijkheid om draadloos op te laden. U hoeft geen kabel meer aan te sluiten om hem op te laden.
 We zullen de afwezigheid van een aanraakscherm op dit model betreuren. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Bij regelmatig gebruik zal de afwezigheid van een muziekspeler worden betreurd. Dat was hier niet gepland.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. Wij leggen uit wat K5 voor u kan doen.
 Dit nieuwe model zal interessant zijn voor degenen die regelmatig sporten. Met de verschillende sensoren kunt u gegevens over uw conditie en dus uw gezondheid meten. Het biedt samenvattingen over de evolutie van de sport die je beoefent.
 Het heeft een uitstekende autonomie, dankzij zijn 360 mAh-batterij.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Een ander voordeel van Duoduogo horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Als u echter graag naar uw muziek luistert terwijl u sport, moet u dit horloge vermijden. 

Het Duoduogo horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Het scherm is voldoende groot – 1.3 inch, en de gegevens worden correct weergegeven. De 360 mAh-batterij is vandaag de dag de beste. Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

De K5 tot slot 

Van alle aangesloten horloges is dit model dicht bij de beste prijs-kwaliteitverhouding. De K5 is goed ontworpen en is geschikt voor veel gebruikers.
 In een paar woorden, de redenen waarom het behoort tot de topmodellen:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 Het is duidelijk dat het zwakke punt van deze smartwatch is:
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen