Analyse en behandeling van het K10 van Duoduogo.

In enkele woorden

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– De grootte van zijn scherm
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 De K10 komt overeen met de nieuwste generatie horloges. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het belangrijkste verschil met de bekende horloges is dat het niet werkt onder Wear OS (Android) of Watch OS (Apple). Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze K10 een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. Het horloge houdt uw slaap bij, net als een monitor van waaruit u de resultaten kunt analyseren.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de K10 voor u kan doen.
 Duoduogo laat dit model toe om aan de noden van het dagelijkse leven te voldoen. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 De fabrikant geeft aan dat de batterij 7 uur meegaat.
 Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. U kunt vele andere horloges vinden voor dezelfde prijs, met een GPS inbegrepen.
 Wees voorzichtig, dit horloge is niet waterdicht.
 Duoduogo heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Een onmisbaar kenmerk van dit horloge is het draadloos opladen. U hoeft geen kabel meer aan te sluiten om hem op te laden.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Tot slot hadden we de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs gesteld. Je zult hiervoor een ander horloge moeten kiezen.
 

De Duoduogo smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Is K10 een nieuwe elektronische gadget?
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Duoduogo horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Aan de andere kant, als u gewend bent om te sporten met muziek, zal dit horloge voor u van geen enkel nut zijn. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Met dit kleine 1.1-inch scherm is het niet eenvoudig om een goed beeld te krijgen van de verstrekte informatie. En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

Hoe zit het met K10? 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – De grootte van zijn scherm
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen