Analyse en behandeling van het id205l van Lintelek.

Als inleiding op deze analyse

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair?  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Na onze tests laat deze id205l een lage score zien voor gezond gebruik. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 Het belangrijkste verschil met de bekende horloges is dat het niet werkt onder Wear OS (Android) of Watch OS (Apple). Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 In tegenstelling tot veel andere horloges vond de fabrikant het niet nuttig om op dit model een slaapcontrole te installeren.
 De id205l heeft helaas geen onderdelen van het accelerometertype. Een handig apparaat als u de verbrande calorieën gedurende de dag wilt bijhouden.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Heb je een slim horloge nodig? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de id205l voor u kan doen.
 Met dit model biedt Lintelek een interessant product. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 Lintelek heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Geen draadloze oplaadfunctie op dit model; schade.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. Het gewicht is hoog, 95 gram, meer dan bij vergelijkbare modellen. Het kan een ongemak zijn als je het lange tijd draagt.
 De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Bij regelmatig gebruik zal de afwezigheid van een muziekspeler worden betreurd. Dat was hier niet gepland.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. En over id205l gaat het om het volgende.
 Met dit product is Lintelek niet bedoeld voor sporters. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Wat betreft het gewicht is hij vrij laag in het klassement; met zijn 95 gram is hij een van de zwaarste smartwatches.
 Belangrijk voor lopers, fietsers en andere fitnessliefhebbers is de GPS. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Lintelek horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Aan de andere kant, als u gewend bent om te sporten met muziek, zal dit horloge voor u van geen enkel nut zijn. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Het is erg prettig om gegevens te lezen die op een van de grootste beschikbare schermen – 1.5 inch – worden weergegeven. Voor het gewicht, met zijn 95 gram, is het een van de zwaarst verbonden horloges.
 Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

Hoe zit het met id205l? 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 Hier is het enige wat ze voor haar heeft:
 – Schermgrootte
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen