Analyse en behandeling van het ID205L van Arbily.

En om te beginnen…

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair?  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

ID205L, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De ID205L is vandaag de dag misschien een beetje verouderd, maar het is nog steeds een goede camera. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Arbily worden geproduceerd; en deze ID205L is daarop geen uitzondering. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze ID205L nu te kopen.
 Arbily laat dit model toe om aan de noden van het dagelijkse leven te voldoen. Ze zal je dagelijks kunnen begeleiden.
 De batterij heeft een gemiddeld vermogen van 210 mAh. Wat de autonomie betreft, is Arbily van mening dat deze 0 uur zal duren.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. Arbily vond het niet nodig om het te installeren.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. Maak je geen zorgen over het onderdompelen in je badwater. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Arbily heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot zullen muziekliefhebbers de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs stellen. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. En over ID205L gaat het om het volgende.
 Arbily heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Met een accuvermogen van 210 mAh zit hij in het midden van zijn categorie.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Arbily horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Met een schermafmeting van 1.3 inch zit hij in het gemiddelde. Het heeft een 210 mAh-batterij met voldoende vermogen.
 Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

De ID205L – in een notendop 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen