Analyse en behandeling van het huawei.01 van Pthtechus.

En om te beginnen…

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Is huawei.01 compatibel met gezond gebruik? 

Sinds enkele jaren produceert Pthtechus aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 De huawei.01 is vandaag de dag misschien een beetje verouderd, maar het is nog steeds een goede camera. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Pthtechus zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. Dit is een andere omgeving dan wat we gewend zijn te zien.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 Dit aangesloten horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Het is onmogelijk om te weten hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 Dit model is niet uitgerust met fotoplethysmografie of PPG, wat een nauwkeurige controle van de hartslag mogelijk maakt.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de huawei.01 is dit wat u kunt verwachten.
 Pthtechus heeft een goedkoop model ontworpen dat misschien niet aan al uw behoeften voldoet. Dit model kan niet voldoen aan de dagelijkse behoeften.
 Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. Jammer dat Pthtechus het niet heeft gepland.
 Er moet rekening mee worden gehouden dat het niet ontworpen is om onder water te werken.
 Pthtechus heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

De Pthtechus smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Wij leggen uit wat huawei.01 voor u kan doen.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Alleen de koppeling tussen telefoon en horloge zal in staat zijn om de positie of de afgelegde afstand bij te houden.
 Het horloge kan een SIM bevatten die communicatie in de cellulaire modus mogelijk maakt. Zo kunt u uw meldingen die in eerste instantie op uw smartphone binnenkomen, opvragen.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Met het grote 1.54-inch scherm wordt de informatie duidelijk weergegeven. En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Hoe zit het met huawei.01? 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 Hier is het enige wat ze voor haar heeft:
 – Schermgrootte
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen