Analyse en behandeling van het gts van Amazfit.

En om te beginnen…

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair?  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– Geheugencapaciteit
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Een horloge aangesloten voor de gezondheid 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Na onze tests laat deze gts een lage score zien voor gezond gebruik. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Amazfit zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 Dit aangesloten horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Een apparaat dat zeer nuttig is wanneer u uw bewegingen wilt volgen, zoals het detecteren van een val.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 Het is eenvoudig te configureren en u zult in staat zijn om audiobestanden te importeren dankzij de 1 GB die beschikbaar is. Dit is een van de grootste hoeveelheden die beschikbaar zijn.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Dit is precies wat de test van de gts laat zien.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Het is bijna een essentieel element in het dagelijks leven.
 Het is een van de beste batterij-aangedreven horloges, met 246 mAh.
 De fabrikant kondigt zelfs een levensduur van 6 dagen aan.
 Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Belangrijk punt met betrekking tot de waterdichtheid, de fabrikant garandeert niet dat het waterbestendig is.
 Het heeft een aantrekkelijk rond scherm, meer dan veel andere duurdere modellen. Dit is een mooi horloge dat qua esthetiek vergelijkbaar is met sommige van de concurrerende modellen. U kunt ook kiezen uit de vele beschikbare kleuren.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Je hebt geen aanraakscherm op dit horloge. Het is zwaarder (259 gram) dan de equivalente horloges in deze reeks. Een parameter die storend kan zijn voor sporters.
 Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Is gts een nieuwe elektronische gadget?
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 Wat betreft het gewicht is hij vrij laag in het klassement; met zijn 259 gram is hij een van de zwaarste smartwatches.
 De batterij heeft een van de beste autonomies met 246 mAh op de batterij.
 Merk ook op dat dit horloge geen GPS heeft. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Een positief kenmerk van Amazfit horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 
Met zijn 1 GB is het een van de best uitgeruste horloges aan de opslagzijde. Het biedt u de mogelijkheid om sportapplicaties te installeren; elke dag zijn er nieuwe apps beschikbaar om te downloaden.
 

Het Amazfit horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

Er zijn verschillende besturingssystemen ge├»nstalleerd op smartwatches. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. U moet ervoor zorgen dat de standaard ge├»nstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Het heeft 1GB aan interne opslag onder de beste.
 Met het grote 1.65-inch scherm wordt de informatie duidelijk weergegeven. Voor het gewicht, met zijn 259 gram, is het een van de zwaarst verbonden horloges.
 Zijn 246 mAh-batterij is een van de krachtigste op de markt. Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Kortom, de gts, de juiste keuze? 

Kortom, het is een goede investering. De gts is goed ontworpen en is geschikt voor veel gebruikers.
 Hier zijn een paar redenen die de rangschikking samenvatten:
 – Schermgrootte
 – Geheugencapaciteit
 – Het dagelijks gebruik
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen