Analyse en behandeling van het Gen 5 van Fossil.

Om te beginnen

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 We hebben het nieuwste horloge van Fossil geprobeerd: de Gen 5. In grote lijnen kan gesteld worden dat dit model voornamelijk voor santé is gemaakt. 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Een horloge aangesloten voor de gezondheid 

Sinds enkele jaren produceert Fossil aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Het is duidelijk dat de Gen 5 een van de best mogelijke keuzes is. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Zoals gebruikelijk heeft Fossil een robuust systeem op dit horloge geïnstalleerd. Dit is Wear OS van Android. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en u kunt snel door de verschillende menu’s navigeren.
 In tegenstelling tot veel andere horloges vond de fabrikant het niet nuttig om op dit model een slaapcontrole te installeren.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Wat zijn de functies voor dagelijks gebruik? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de Gen 5 voor u kan doen.
 Met dit model biedt Fossil een interessant product. Ze zal je dagelijks kunnen begeleiden.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Wees je ervan bewust dat het niet waterdicht is, dus onthoud dit als je een douche neemt.
 Fossil heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. Het is een optie die het de ideale alledaagse accessoire maakt.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Dit is het detail voor de Gen 5.
 Fossil voldoet aan de behoeften van veel fysiek actieve gebruikers. Het is erg handig als je handen bezig zijn, bijvoorbeeld als je aan het sporten bent. Fitnessliefhebbers zullen dit horloge interessant vinden.
 Belangrijk voor lopers, fietsers en andere fitnessliefhebbers is de GPS. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Een positief kenmerk van Fossil horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Een interessant punt van deze smartwatch is de aanwezigheid van een audiospeler. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Via het bijbehorende downloadplatform kunt u met deze OS Wear smartwatch de applicaties installeren waarin u geïnteresseerd bent. Voor toepassingen zult u het op prijs stellen dat u de applicaties die voor u geschikt zijn automatisch kunt downloaden en installeren.
 Tijdens een reis is er niets erger dan het niet kunnen begrijpen van wat er om ons heen is, of het niet begrijpen van de betekenis van een gesproken zin; Microsoft vertaler is de onmisbare toepassing.
 Via de applicatie Find Near Me kunt u alles om u heen vinden, of het nu gaat om een bank, een ziekenhuis, een benzinestation of zelfs een hotel, restaurant of taxi.
 Je zult de kans niet missen om een nummer te identificeren, alleen maar omdat je je smartphone er niet snel genoeg uit kon krijgen dankzij Shazam op smartwatch.
 Voor al uw behoeften, en zelfs als ze evolueren, zult u in staat zijn om de applicatie te installeren die u interesseert op deze smartwatch.
 

De Gen 5 – in een notendop 

De Gen 5 van Fossil is naar onze mening een van de best verbonden horloges van dit moment. Onze tests hebben aangetoond dat het voldoet aan alle stijlen van behoeften en gebruik.
 Hier is het enige wat ze voor haar heeft:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten