Analyse en behandeling van het galaxy watch van Samsung.

Als preambule van deze test

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Is galaxy watch compatibel met gezond gebruik? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Onze tests hebben aangetoond dat galaxy watch een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Samsung worden geproduceerd; en deze galaxy watch is daarop geen uitzondering. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Als het bewaken van uw slaap een prioriteit is, zult u geïnteresseerd zijn in deze galaxy watch.
Het besturingssysteem Propriétaire van het horloge dient dus als slaapmiddel. Het stelt u in staat om uw slaap- en rustgewoontes in de gaten te houden. Uit alle testen die we hebben kunnen doen, blijkt dat dit model het beste scoort op het gebied van gezondheidsmonitoring.
 Er is geen versnellingsmeter op dit model horloge aangesloten. Een handig apparaat als u de verbrande calorieën gedurende de dag wilt bijhouden.
 Dit model is niet uitgerust met fotoplethysmografie of PPG, wat een nauwkeurige controle van de hartslag mogelijk maakt.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Heb je een slim horloge nodig? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de galaxy watch is dit wat u kunt verwachten.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Met dit horloge kunt u met alles bezig zijn terwijl u op de hoogte blijft.
 Het heeft een van de beste batterijen, 340 mAh.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. De tegenhanger van deze optie is dat het bereik afneemt als de actieve GPS-modus nog steeds is geselecteerd.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Het heeft een aantrekkelijk rond scherm, meer dan veel andere duurdere modellen. Een zeer elegant ontwerp dat past bij uw werkstuk en dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Het kan ook worden aangepast aan uw smaak dankzij de verschillende kleuren.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Ondanks interessante functies heeft het horloge geen aanraakscherm. Het is een van de zwaarste modellen op de markt met 54 gram. Ze kan een handvol zijn aan het eind van een dag in de sportschool.
 De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Is galaxy watch een nieuwe elektronische gadget?
 Sporters zullen zich laten verleiden door de verschillende opties die voor dit nieuwe product beschikbaar zijn. Het is erg handig als je handen bezig zijn, bijvoorbeeld als je aan het sporten bent. De fabrikant biedt gebruiksvriendelijke toepassingen voor het bijhouden van gegevens en statistieken.
 Qua gewicht is deze smartwatch niet goed geplaatst; met 54 gram is het een van de zwaarste.
 Het heeft een zeer goede autonomie met een batterijvermogen van 340 mAh.
 Het omvat GPS-tracking. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

Het Samsung horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Dankzij de grote schermgrootte van 1.7 inch is het geen probleem om de getoonde gegevens te analyseren. Voor het gewicht, met zijn 54 gram, is het een van de zwaarst verbonden horloges.
 Het vermogen van de batterij – 340 mAh – is het beste van vandaag. Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Hoe zit het met galaxy watch? 

Van alle aangesloten horloges is dit model dicht bij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het heeft niet alle mogelijkheden van de beste modellen, maar het is veel goedkoper.
 In een paar woorden, de redenen waarom het behoort tot de topmodellen:
 – Schermgrootte
 – Het dagelijks gebruik
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen