Analyse en behandeling van het galaxy watch active2 van Samsung.

Voorwoord

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is galaxy watch active2 waard? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Onze tests hebben aangetoond dat galaxy watch active2 een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Samsung wordt geproduceerd. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Dit is precies wat de test van de galaxy watch active2 laat zien.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Je gaat je zelfs afvragen hoe je het eerder deed, toen je het niet had.
 Het is een van de modellen met een krachtige batterij, 340 mAh, die tot de beste behoort.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Dit betekent dat hij gegevens zoals de afgelegde afstand en uw route kan bijhouden, zelfs zonder dat er een smartphone is aangesloten. De tegenhanger van deze optie is dat het bereik afneemt als de actieve GPS-modus nog steeds is geselecteerd.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 Nu gewend aan het ontwerp van smartwatches, biedt de fabrikant een klassiek, rond model aan. Een zeer elegant ontwerp dat past bij uw werkstuk en dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. U personaliseert het uiterlijk en de stijl van het horloge naar uw eigen smaak.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Ondanks interessante functies heeft het horloge geen aanraakscherm. Het is zwaarder (180 gram) dan de equivalente horloges in deze reeks. Sommige mensen zullen het op de lange termijn onaangenaam vinden.
 Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. De functie is hier niet beschikbaar.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Is galaxy watch active2 een nieuwe elektronische gadget?
 Sporters zullen zich laten verleiden door de verschillende opties die voor dit nieuwe product beschikbaar zijn. Met de verschillende sensoren kunt u gegevens over uw conditie en dus uw gezondheid meten. Fitnessliefhebbers zullen dit horloge interessant vinden.
 Het is onwaarschijnlijk dat je het vergeet als je het om je pols hebt, want met 180 gram is het een van de zwaarste.
 Het is een van de modellen met een van de beste autonomie, voor een batterij van 340 mAh.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Een positief kenmerk van Samsung horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 
Aan de andere kant, als u gewend bent om te sporten met muziek, zal dit horloge voor u van geen enkel nut zijn. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Het 1.5 inch grote scherm maakt het voor u ook gemakkelijk om de informatie te lezen. Het behoort tot de categorie van de vrij zware horloges: 180 gram.
 Aan de batterijzijde is hij met zijn 340 mAh erg krachtig. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

De galaxy watch active2 – in een notendop 

Van alle aangesloten horloges is dit model dicht bij de beste prijs-kwaliteitverhouding. De galaxy watch active2 bereikt de top niet, maar blijft een goede keuze.
 In een paar woorden, de redenen waarom het behoort tot de topmodellen:
 – Schermgrootte
 – Het dagelijks gebruik
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen