Analyse en behandeling van het galaxy watch active van Samsung.

Als preambule van deze test

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Is galaxy watch active compatibel met gezond gebruik? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Onze tests hebben aangetoond dat galaxy watch active een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Samsung worden geproduceerd; en deze galaxy watch active is daarop geen uitzondering. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze galaxy watch active een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. U weet of u ’s nachts goed kunt uitrusten en of de kwaliteit van uw slaap regelmatig is.
 Dit aangesloten horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Het is onmogelijk om te weten hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 Voor degenen die regelmatig hun pols moeten nemen, of hun hartslag moeten volgen, is dit horloge verboden, omdat het geen PPG (fotoplethysmografie) heeft.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze galaxy watch active nu te kopen.
 Dit model is niet goed geplaatst als je het vergelijkt met andere smartwatches voor dezelfde prijs. Dit model kan niet voldoen aan de dagelijkse behoeften.
 Het accuvermogen is niet het beste, 230 mAh, wat overeenkomt met een gemiddeld vermogen.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. Aan de andere kant moet u rekening houden met de afname van de batterijcapaciteit in de actieve GPS-modus.
 Er moet rekening mee worden gehouden dat het niet ontworpen is om onder water te werken.
 Nu gewend aan het ontwerp van smartwatches, biedt de fabrikant een klassiek, rond model aan. U kunt ook, indien u dat wenst, kiezen uit een grote selectie van meerkleurige armbanden. U personaliseert het uiterlijk en de stijl van het horloge naar uw eigen smaak.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Ondanks interessante functies heeft het horloge geen aanraakscherm. Het is zwaarder (100 gram) dan de equivalente horloges in deze reeks. Ze kan een handvol zijn aan het eind van een dag in de sportschool.
 Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. De functie is hier niet beschikbaar.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Wij leggen uit wat galaxy watch active voor u kan doen.
 Samsung heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 Het is onwaarschijnlijk dat je het vergeet als je het om je pols hebt, want met 100 gram is het een van de zwaarste.
 Het accuvermogen van 230 mAh is correct.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Het is erg prettig om gegevens te lezen die op een van de grootste beschikbare schermen – 1.5 inch – worden weergegeven. Het is een van de relatief zware horloges met een gewicht van 100 gram.
 Tot slot zit de 230 mAh-batterij in het gemiddelde. Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Kortom, de galaxy watch active, de juiste keuze? 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. Het is niet te duur, dus u kunt het gemakkelijk veranderen als u een geavanceerder model wilt.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – Schermgrootte
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen