Analyse en behandeling van het galaxy van Samsung.

In enkele woorden

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Geheugencapaciteit
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Is galaxy compatibel met gezond gebruik? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Na onze tests laat deze galaxy een lage score zien voor gezond gebruik. Het kan een esthetisch object zijn, ook al vinden sommigen het misschien niet erg aantrekkelijk.

 Het belangrijkste verschil met de bekende horloges is dat het niet werkt onder Wear OS (Android) of Watch OS (Apple). Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. Dit is een andere omgeving dan wat we gewend zijn te zien.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 De gevoeligheid van de versnellingsmeter is in staat om zelfs microtrillingen van de pols en de arm te detecteren. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 Het stelt u in staat om bestanden op te slaan of applicaties te installeren dankzij de 1 GB geheugencapaciteit. Ze is hier het beste in.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Heb je een slim horloge nodig? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Voor de galaxy is dit wat u kunt verwachten.
 Het door Samsung ontworpen model is een instapmodel. Dit model kan niet voldoen aan de dagelijkse behoeften.
 Het is uitgerust met een medium batterij, 200 mAh.
 Wat de autonomie betreft, is Samsung van mening dat deze 6 uur zal duren.
 Een van de kenmerken die sporters zullen bevallen is de aanwezigheid van GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 Nu gewend aan het ontwerp van smartwatches, biedt de fabrikant een klassiek, rond model aan. Een zeer elegant ontwerp dat past bij uw werkstuk en dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Het voordeel van dit model is dat u het op uw gemak kunt personaliseren.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. Je zult hiervoor een ander horloge moeten kiezen.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Wij leggen uit wat galaxy voor u kan doen.
 Samsung voldoet aan de behoeften van veel fysiek actieve gebruikers. Het volgt in real time de gegevens met betrekking tot uw sportactiviteit. Het is een eenvoudig hulpmiddel voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 De batterij is in het gemiddelde bereik met een vermogen van 200 mAh.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. GPS-ondersteuning is relatief eenvoudig en stelt u in staat om uw positie bij te houden, zelfs zonder een gekoppelde telefoon.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 En nog beter, met dit horloge weet je hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 
De 1 GB maken dit aangesloten horloge tot een van de beste van het moment. Met deze ruimte kunt u extra toepassingen installeren.
 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Het heeft een van de grootste interne geheugens van 1 GB voor downloads.
 Met zijn 1.3-inch scherm is het een van de standaard horloges met een duidelijke weergave van gegevens. Tot slot zit de 200 mAh-batterij in het gemiddelde. En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

De galaxy – in een notendop 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – Geheugencapaciteit
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen