Analyse en behandeling van het galaxy fit van Samsung.

Voorwoord

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– De grootte van zijn scherm
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Een horloge aangesloten voor de gezondheid 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Na onze tests laat deze galaxy fit een lage score zien voor gezond gebruik. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Samsung wordt geproduceerd. Het is nog steeds langzaam en niet erg intu├»tief in gebruik. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorie├źn dat u zult verbranden vast te stellen.
 Voor degenen die regelmatig hun pols moeten nemen, of hun hartslag moeten volgen, is dit horloge verboden, omdat het geen PPG (fotoplethysmografie) heeft.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze galaxy fit nu te kopen.
 Dit model is niet goed geplaatst als je het vergelijkt met andere smartwatches voor dezelfde prijs.  De accu heeft een vermogen van 159 mAh, waardoor het een van de zwakste accu’s van dit moment is.
 Ook al beschouwt de fabrikant de levensduur als maximaal 1 dagen.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Wees voorzichtig, dit horloge is niet waterdicht.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 We zullen de afwezigheid van een aanraakscherm op dit model betreuren. Deze galaxy fit is uitgerust met de NFC-functie; snel en eenvoudig te gebruiken. U plaatst uw horloge in de buurt van de terminal van de handelaar en betaalt uw ticket, uw drankje of wat u ook koopt, zonder dat u uw portemonnee uit uw zak hoeft te halen.
 Tot slot hadden we de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs gesteld. De functie is hier niet beschikbaar.
 

De Samsung smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. En over galaxy fit gaat het om het volgende.
 Met dit product is Samsung niet bedoeld voor sporters. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Een van de zwakke punten van deze smartwatch is zijn autonomie; het is een van de laagste met 159 mAh.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Dit betekent dat u uw smartphone bij uw horloge moet dragen als u uw loop-, fiets- of wandelsessie nauwkeurig wilt volgen.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 
Aan de andere kant, als u gewend bent om te sporten met muziek, zal dit horloge voor u van geen enkel nut zijn. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Het scherm is niet erg prettig om te lezen; vooral vanwege de kleine afmetingen van 1.1 inch. Zijn 159 mAh accu is een van de laagste powerpacks in de categorie van de smartwatch.
 Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

De galaxy fit tot slot 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – De grootte van zijn scherm
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen