Analyse en behandeling van het G22 van Agptek.

Als inleiding op deze analyse

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair?  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Een horloge aangesloten voor de gezondheid 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Onze tests hebben aangetoond dat G22 een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Agptek zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 Dit horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Een handig apparaat als u de verbrande calorieën gedurende de dag wilt bijhouden.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Dit is precies wat de test van de G22 laat zien.
 Het door Agptek ontworpen model is een instapmodel. Het is een van de slechtste modellen die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn.
 De accuvoeding van 160 mAh maakt dit horloge een van de slechtste.
 Hoewel Agptek aangeeft dat het apparaat ongeveer 7 dagen kan duren.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. U kunt vele andere horloges vinden voor dezelfde prijs, met een GPS inbegrepen.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Je hebt geen aanraakscherm op dit horloge. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. Dat was hier niet gepland.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een product met vele voordelen. Is G22 een nieuwe elektronische gadget?
 Met dit product is Agptek niet bedoeld voor sporters. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Het is een horloge met een zeer lage autonomie, vanwege de 160 mAh-batterij.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Dit betekent dat u uw smartphone bij uw horloge moet dragen als u uw loop-, fiets- of wandelsessie nauwkeurig wilt volgen.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Een ander voordeel van Agptek horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Met een gemiddelde schermgrootte van 1.3 inch is de informatie leesbaar. Aan de batterijzijde is het een van de slechtste horloges met zijn 160 mAh aan kracht.
 En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

Hoe zit het met G22? 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen