Analyse en behandeling van het G20-EU van Agptek.

En om te beginnen…

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

G20-EU, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Sinds enkele jaren produceert Agptek aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Vanuit dit oogpunt is de G20-EU een goede keuze. Voor een gezonde oriëntatie is dit horloge ongetwijfeld een van de beste keuzes die u kunt maken.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Agptek zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Als het bewaken van uw slaap een prioriteit is, zult u geïnteresseerd zijn in deze G20-EU.
Het besturingssysteem Propriétaire van het horloge dient dus als slaapmiddel. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. Uit alle testen die we hebben kunnen doen, blijkt dat dit model het beste scoort op het gebied van gezondheidsmonitoring.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Heb je een slim horloge nodig? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de G20-EU is dit wat u kunt verwachten.
 Het door Agptek ontworpen model is een instapmodel. Dit model kan niet voldoen aan de dagelijkse behoeften.
 Wat zal ontbreken is de kracht van de batterij, die met zijn 170 mAh beter had kunnen zijn.
 Ook al beschouwt de fabrikant de levensduur als maximaal 10 dagen.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Het is een van de zwaarste modellen op de markt met 45 gram. Ze kan een handvol zijn aan het eind van een dag in de sportschool.
 U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. Dat was hier niet gepland.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Is G20-EU een nieuwe elektronische gadget?
 Agptek heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 Met zijn gewicht van 45 gram is het nog steeds een van de zwaarste horloges.
 Het is een van de horloges met de kortste batterijduur van 170 mAh.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Een ander voordeel van Agptek horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Het scherm is voldoende groot – 1.3 inch, en de gegevens worden correct weergegeven. Het is een van de relatief zware horloges met een gewicht van 45 gram.
 Aan de batterijzijde is het een van de slechtste horloges met zijn 170 mAh aan kracht.
 Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

Kortom, de G20-EU, de juiste keuze? 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier is het enige wat ze voor haar heeft:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen