Analyse en behandeling van het Fulltouch111 van Cegar.

In enkele woorden

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– De grootte van zijn scherm
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds enkele jaren produceert Cegar aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Het ontwerp van de Fulltouch111 is onberispelijk. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Cegar wordt geproduceerd. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Als het bewaken van uw slaap een prioriteit is, zult u geïnteresseerd zijn in deze Fulltouch111.
Het besturingssysteem Propriétaire van het horloge dient dus als slaapmiddel. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. U weet of u ’s nachts goed kunt uitrusten en of de kwaliteit van uw slaap regelmatig is.
 Dit horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Een handig apparaat als u de verbrande calorieën gedurende de dag wilt bijhouden.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze Fulltouch111 nu te kopen.
 Cegar heeft een betrouwbaar model ontworpen dat voldoet aan de klassieke behoeften. Ze zal je dagelijks kunnen begeleiden.
 Een interessant kenmerk van dit horloge is de aanwezigheid van een GPS. Dit betekent dat hij gegevens zoals de afgelegde afstand en uw route kan bijhouden, zelfs zonder dat er een smartphone is aangesloten. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. De functie is hier niet beschikbaar.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Dit is het detail voor de Fulltouch111.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Het omvat GPS-tracking. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Een ander voordeel van Cegar horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Als u echter graag naar uw muziek luistert terwijl u sport, moet u dit horloge vermijden. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Het scherm is niet erg prettig om te lezen; vooral vanwege de kleine afmetingen van 1 inch. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

De Fulltouch111 tot slot 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 Hier is het enige wat ze voor haar heeft:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – De grootte van zijn scherm
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen