Analyse en behandeling van het FTW6014 van Fossil.

Als inleiding op deze analyse

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 We hebben de nieuwste FTW6014 van Fossil getest. Daarom is dit horloge in de eerste plaats bedoeld voor santé-gebruik. 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Het belangrijkste zwakke punt waarmee rekening moet worden gehouden:
– Weinig sportgerichte kenmerken

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Vanuit dit oogpunt is de FTW6014 een goede keuze. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Fossil heeft voor dit horloge hetzelfde besturingssysteem gekozen als gebruikelijk. Dit is Wear OS van Android. De verschillende knoppen en menu’s zijn gemakkelijk toegankelijk en vrij goed doordacht.
 Voor diegenen wiens slaapcontrole een prioriteit is, is dit horloge interessant. Met zijn geavanceerde technologie is het in staat om het te analyseren, met elementen zoals het volgen van geluid en beweging terwijl u slaapt. U weet of u ’s nachts goed kunt uitrusten en of de kwaliteit van uw slaap regelmatig is.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de FTW6014 voor u kan doen.
 Fossil heeft een betrouwbaar model ontworpen dat voldoet aan de klassieke behoeften. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. U kunt vele andere horloges vinden voor dezelfde prijs, met een GPS inbegrepen.
 Belangrijk punt met betrekking tot de waterdichtheid, de fabrikant garandeert niet dat het waterbestendig is.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Wij leggen uit wat FTW6014 voor u kan doen.
 Met dit product is Fossil niet bedoeld voor sporters. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 Merk ook op dat dit horloge geen GPS heeft. Alleen de koppeling tussen telefoon en horloge zal in staat zijn om de positie of de afgelegde afstand bij te houden.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Fossil horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een interessant punt van deze smartwatch is de aanwezigheid van een audiospeler. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Via het bijbehorende downloadplatform kunt u met deze OS Wear smartwatch de applicaties installeren waarin u geïnteresseerd bent. U zult veel toepassingen kunnen installeren; u heeft de keuze.
 Als je bijvoorbeeld al sinds de komst van smartwatch droomt van het voeren van videogesprekken vanaf je pols, dan is Glide een applicatie die je moet downloaden.
 Als u een audio-opname wilt maken, biedt de Audio Recorder u de mogelijkheid om eenvoudig berichten op te nemen en op te slaan, zoals uw boodschappenlijstje of een belangrijk gesprek.
 Om een liedje te herkennen, hoef je alleen maar je pols vast te houden en Shazam zal je vertellen welk liedje het is.
 Of het nu voor sport, gezondheid of zaken is, u kunt de applicaties die u nodig heeft op dit aangesloten horloge installeren.
 

Kortom, de FTW6014, de juiste keuze? 

Fossil-apparaten zijn voorbeeldig afgewerkt en deze FTW6014 is daarop geen uitzondering. Dit is een uitstekend product, wat dit aangesloten horloge tot een onmisbaar accessoire maakt.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 Het zwakke punt van dit horloge is:
 – Te weinig sportgerichte kenmerken