Analyse en behandeling van het FTW4026 van Fossil.

In presentatie

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 De vraag werd gesteld of er al dan niet belangstelling was voor de aankoop van deze FTW4026. Snel, we kunnen zeggen dat dit horloge goed is voor een santé gebruik. 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Is FTW4026 compatibel met gezond gebruik? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Het is duidelijk dat de FTW4026 een van de best mogelijke keuzes is. Het is duidelijk ontworpen om het ideale instrument te zijn voor het monitoren van uw gezondheid.

 Fossil heeft voor dit horloge hetzelfde besturingssysteem gekozen als gebruikelijk. Het is de standaard Wear OS versie van Androïd. Als u een klassieke smartphone heeft, zult u zich comfortabel voelen met de menu’s.
 In tegenstelling tot veel andere horloges vond de fabrikant het niet nuttig om op dit model een slaapcontrole te installeren.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Dit is precies wat de test van de FTW4026 laat zien.
 Dit model is goed geplaatst in vergelijking met de huidige smartwatches. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. De tegenhanger van deze optie is dat het bereik afneemt als de actieve GPS-modus nog steeds is geselecteerd.
 Wees je ervan bewust dat het niet waterdicht is, dus onthoud dit als je een douche neemt.
 Het heeft een aantrekkelijk rond scherm, meer dan veel andere duurdere modellen. Dit is een mooi horloge dat qua esthetiek vergelijkbaar is met sommige van de concurrerende modellen. U personaliseert het uiterlijk en de stijl van het horloge naar uw eigen smaak.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Een laatste punt over de kenmerken van dit horloge is de muziekfunctie. Het is een optie die het de ideale alledaagse accessoire maakt.
 

De Fossil smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. En over FTW4026 gaat het om het volgende.
 Met dit product komt Fossil tegemoet aan de behoeften van sporters. Met de verschillende sensoren kunt u gegevens over uw conditie en dus uw gezondheid meten. Fitnessliefhebbers zullen dit horloge interessant vinden.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Fossil horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Het is met het internetplatform dat je de applicaties die je nodig hebt op deze OS Wear smartwatch kunt installeren. Dit horloge geeft u de mogelijkheid om andere dan de standaard applicaties te installeren.
 Tijdens een reis is er niets erger dan het niet kunnen begrijpen van wat er om ons heen is, of het niet begrijpen van de betekenis van een gesproken zin; Microsoft vertaler is de onmisbare toepassing.
 Als u een audio-opname wilt maken, biedt de Audio Recorder u de mogelijkheid om eenvoudig berichten op te nemen en op te slaan, zoals uw boodschappenlijstje of een belangrijk gesprek.
 Met de eDream-applicatie kunt u de dichtstbijzijnde luchthaven geolokaliseren en vervolgens de gewenste vlucht zoeken en boeken.
 Kortom, de keuze is groot en elke dag zijn er nieuwe toepassingen beschikbaar.
 

Hoe zit het met FTW4026? 

Fossil-apparaten zijn voorbeeldig afgewerkt en deze FTW4026 is daarop geen uitzondering. Dit is een uitstekend product, wat dit aangesloten horloge tot een onmisbaar accessoire maakt.
 Uiteindelijk is hier een sterk punt over dit model:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten