Analyse en behandeling van het FTW4017 van Fossil.

Voorwoord

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 We hebben de nieuwste FTW4017 van Fossil getest. Snel, we kunnen zeggen dat dit horloge goed is voor een santé gebruik. 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is FTW4017 waard? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De FTW4017 komt overeen met de nieuwste generatie horloges. Voor een gezonde oriëntatie is dit horloge ongetwijfeld een van de beste keuzes die u kunt maken.

 Fossil heeft voor dit horloge hetzelfde besturingssysteem gekozen als gebruikelijk. Dit is Android. Als u een klassieke smartphone heeft, zult u zich comfortabel voelen met de menu’s.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze FTW4017 nu te kopen.
 Fossil heeft een betrouwbaar model ontworpen dat voldoet aan de klassieke behoeften. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Hoewel Fossil aangeeft dat het apparaat ongeveer 2 dagen kan duren.
 Een van de kenmerken die sporters zullen bevallen is de aanwezigheid van GPS. Dit betekent dat hij gegevens zoals de afgelegde afstand en uw route kan bijhouden, zelfs zonder dat er een smartphone is aangesloten. De tegenhanger van deze optie is dat het bereik afneemt als de actieve GPS-modus nog steeds is geselecteerd.
 Wees je ervan bewust dat het niet waterdicht is, dus onthoud dit als je een douche neemt.
 Fossil heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Tot slot zullen muziekliefhebbers de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs stellen. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. En over FTW4017 gaat het om het volgende.
 Sporters zullen zich laten verleiden door de verschillende opties die voor dit nieuwe product beschikbaar zijn. Het volgt in real time de gegevens met betrekking tot uw sportactiviteit. De fabrikant biedt gebruiksvriendelijke toepassingen voor het bijhouden van gegevens en statistieken.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Fossil horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 En nog beter, met dit horloge weet je hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Het is met het internetplatform dat je de applicaties die je nodig hebt op deze OS Wear smartwatch kunt installeren. Voor toepassingen zult u het op prijs stellen dat u de applicaties die voor u geschikt zijn automatisch kunt downloaden en installeren.
 Tijdens een reis is er niets erger dan het niet kunnen begrijpen van wat er om ons heen is, of het niet begrijpen van de betekenis van een gesproken zin; Microsoft vertaler is de onmisbare toepassing.
 De Capitaine Trein applicatie biedt u de mogelijkheid om in enkele seconden treinkaartjes te kopen voor Frankrijk en Europa.
 Om een liedje te herkennen, hoef je alleen maar je pols vast te houden en Shazam zal je vertellen welk liedje het is.
 Kortom, de keuze is groot en elke dag zijn er nieuwe toepassingen beschikbaar.
 

De FTW4017 tot slot 

Het is duidelijk dat dit model van een aangesloten horloge een van de beste producten van het moment is. Onze tests hebben aangetoond dat het voldoet aan alle stijlen van behoeften en gebruik.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten