Analyse en behandeling van het FT10B-US van Agptek.

In presentatie

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Is FT10B-US compatibel met gezond gebruik? 

Sinds enkele jaren produceert Agptek aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 De FT10B-US komt overeen met de nieuwste generatie horloges. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Agptek worden geproduceerd; en deze FT10B-US is daarop geen uitzondering. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Deze FT10B-US geeft u een grondige kennis van uw slaapgewoonten. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. Uiteindelijk weet u op welk niveau uw slaap zich bevindt.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de FT10B-US is dit wat u kunt verwachten.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Het integreert zich snel en gemakkelijk in uw dagelijks leven.
 Agptek geeft aan dat het toestel ongeveer 12 uur kan duren.
 Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. Agptek vond het niet nodig om het te installeren.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Een onmisbaar kenmerk van dit horloge is het draadloos opladen. Je zet hem op zijn stand, en hij laadt hem op.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. En over FT10B-US gaat het om het volgende.
 Met dit product is Agptek niet bedoeld voor sporters. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Merk ook op dat dit horloge geen GPS heeft. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Agptek horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een interessant punt van deze smartwatch is de aanwezigheid van een audiospeler. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Het scherm is voldoende groot – 1.3 inch, en de gegevens worden correct weergegeven. En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

De FT10B-US – in een notendop 

Na onze analyse blijkt dat dit horloge een relevante keuze is. Het heeft niet alle mogelijkheden van de beste modellen, maar het is veel goedkoper.
 In een paar woorden, de redenen waarom het behoort tot de topmodellen:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen