Analyse en behandeling van het DW21 van Doubwin.

Als inleiding op deze analyse

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De DW21 is een beetje verouderd in vergelijking met de nieuwste apparaten op de markt. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Doubwin zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 De gevoeligheid van de versnellingsmeter is in staat om zelfs microtrillingen van de pols en de arm te detecteren. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Met dit model kunt u uw hartslag niet meten.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Heb je een slim horloge nodig? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de DW21 voor u kan doen.
 Met dit model staat Doubwin bovenaan de ranglijst. Het integreert zich snel en gemakkelijk in uw dagelijks leven.
 Het is een van de modellen met een krachtige batterij, 450 mAh, die tot de beste behoort.
 Dit model heeft geen GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. De functie is hier niet beschikbaar.
 

De Doubwin smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een product met vele voordelen. Is DW21 een nieuwe elektronische gadget?
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 Het heeft een zeer goede autonomie met een batterijvermogen van 450 mAh.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 De 450 mAh-batterij is vandaag de dag de beste. Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

De DW21 – in een notendop 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – Het dagelijks gebruik
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen