Analyse en behandeling van het CT-W10-EU van Agptek.

Als preambule van deze test

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds enkele jaren produceert Agptek aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Na onze tests laat deze CT-W10-EU een lage score zien voor gezond gebruik. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Agptek zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Er is geen versnellingsmeter op dit model horloge aangesloten. Het zal daarom voor u onmogelijk zijn om het aantal stappen dat u in de loop van de dag neemt te meten.
 Voor degenen die regelmatig hun pols moeten nemen, of hun hartslag moeten volgen, is dit horloge verboden, omdat het geen PPG (fotoplethysmografie) heeft.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Voor de CT-W10-EU is dit wat u kunt verwachten.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Het integreert zich snel en gemakkelijk in uw dagelijks leven.
 Het heeft een van de beste batterijen, 380 mAh.
 De fabrikant kondigt zelfs een levensduur van 2 dagen aan.
 Dit model heeft geen GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Wees voorzichtig, dit horloge is niet waterdicht.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Er is geen draadloze oplaadfunctie voor de batterij.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. Je zult hiervoor een ander horloge moeten kiezen.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een product met vele voordelen. Dit is het detail voor de CT-W10-EU.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Het heeft een zeer goede autonomie met een batterijvermogen van 380 mAh.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 Het horloge kan een SIM bevatten die communicatie in de cellulaire modus mogelijk maakt. Mobiele connectiviteit biedt niet alleen toegang tot de locatie, maar stelt het apparaat ook in staat om meldingen en waarschuwingen van het netwerk naar uw smartphone op te halen.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Dankzij de grote schermgrootte van 1.44 inch is het geen probleem om de getoonde gegevens te analyseren. Zijn 380 mAh-batterij is een van de krachtigste op de markt. En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

De CT-W10-EU – in een notendop 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier zijn een paar redenen die de rangschikking samenvatten:
 – Schermgrootte
 – Het dagelijks gebruik
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen