Analyse en behandeling van het CS201 van Holyhigh.

Voorwoord

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is CS201 waard? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Onze tests hebben aangetoond dat CS201 een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Holyhigh zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 De gevoeligheid van de versnellingsmeter is in staat om zelfs microtrillingen van de pols en de arm te detecteren. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Met dit model kunt u uw hartslag niet meten.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de CS201 voor u kan doen.
 Holyhigh laat dit model toe om aan de noden van het dagelijkse leven te voldoen. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. U kunt vele andere horloges vinden voor dezelfde prijs, met een GPS inbegrepen.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Er is geen draadloze oplaadfunctie voor de batterij.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Het is nogal zwaar, 95 gram, in vergelijking met andere horloges. Het kan een ongemak zijn als je het lange tijd draagt.
 U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het is een product met vele voordelen. Wij leggen uit wat CS201 voor u kan doen.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Qua gewicht is deze smartwatch niet goed geplaatst; met 95 gram is het een van de zwaarste.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Dit betekent dat u uw smartphone bij uw horloge moet dragen als u uw loop-, fiets- of wandelsessie nauwkeurig wilt volgen.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 
Als u echter graag naar uw muziek luistert terwijl u sport, moet u dit horloge vermijden. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Het 1.4 inch grote scherm maakt het voor u ook gemakkelijk om de informatie te lezen. Voor het gewicht, met zijn 95 gram, is het een van de zwaarst verbonden horloges.
 Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

Tot slot, de CS201 … 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – Schermgrootte
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen