Analyse en behandeling van het BQD1001 van Fossil.

In enkele woorden

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 We hebben de nieuwste BQD1001 van Fossil getest. Snel, we kunnen zeggen dat dit horloge goed is voor een santé gebruik. 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is BQD1001 waard? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Vanuit dit oogpunt is de BQD1001 een goede keuze. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Het horloge is ontworpen op basis van een stabiel besturingssysteem. Het is de standaard Wear OS versie van Androïd. De verschillende knoppen en menu’s zijn gemakkelijk toegankelijk en vrij goed doordacht.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 De gevoeligheid van de versnellingsmeter is in staat om zelfs microtrillingen van de pols en de arm te detecteren. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Dit is precies wat de test van de BQD1001 laat zien.
 Dit model is goed geplaatst in vergelijking met de huidige smartwatches. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 Hoewel Fossil aangeeft dat het apparaat ongeveer 2 dagen kan duren.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Wees je ervan bewust dat het niet waterdicht is, dus onthoud dit als je een douche neemt.
 Fossil heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Een van de nuttigste toepassingen die u met deze BQD1001 elke dag aan de pols kunt hebben, is ongetwijfeld de NFC. Uw contactloze betalingen, die u al op bankkaarten vindt, worden erg handig.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. En over BQD1001 gaat het om het volgende.
 Sporters zullen zich laten verleiden door de verschillende opties die voor dit nieuwe product beschikbaar zijn. Het is handig en geruststellend om uw fysieke inspanning in één oogopslag te kunnen controleren. De fabrikant biedt gebruiksvriendelijke toepassingen voor het bijhouden van gegevens en statistieken.
 Belangrijk voor lopers, fietsers en andere fitnessliefhebbers is de GPS. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Met de gyroscoop die op dit horloge is geïnstalleerd, kunt u de bewegingen en afstanden onder de omstandigheden van uw sport meten.
 De hoogtemeterfunctie zal nuttig zijn voor diegenen die hun prestaties in de bergsport willen analyseren.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Het is met het internetplatform dat je de applicaties die je nodig hebt op deze OS Wear smartwatch kunt installeren. Dit horloge kan worden uitgerust met een groot aantal toepassingen die u kunt gebruiken in uw dagelijks leven.
 Voor degenen die er gewoonweg niet aan denken om overdag genoeg water te drinken, is Water Drink Reminder een toepassing die weet hoeveel u met regelmatige tussenpozen moet drinken, afhankelijk van uw gewicht, lichamelijke activiteit en de lengte van de dag.
 U kunt zelfs uw afspraken inplannen in Tinder – direct vanaf uw pols.
 Met Shazam; uw smartwatch identificeert de muziek en toont zelfs de teksten, zodat u mee kunt zingen.
 Kortom, de keuze is groot en elke dag zijn er nieuwe toepassingen beschikbaar.
 

BQD1001, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Tot slot kunt u zonder aarzeling kiezen. Een horloge, zeker duurder dan de concurrenten, maar de moeite waard.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten