Analyse en behandeling van het Bleu van Bauisan.

Als preambule van deze test

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 De Bleu is vandaag de dag misschien een beetje verouderd, maar het is nog steeds een goede camera. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 Het belangrijkste verschil met de bekende horloges is dat het niet werkt onder Wear OS (Android) of Watch OS (Apple). Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. Dit is een andere omgeving dan wat we gewend zijn te zien.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Er is geen versnellingsmeter op dit model horloge aangesloten. Het is onmogelijk om te weten hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 Het horloge heeft geen PPG type hartslagsensor.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de Bleu voor u kan doen.
 Bauisan laat dit model toe om aan de noden van het dagelijkse leven te voldoen. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. Aan de andere kant moet u rekening houden met de afname van de batterijcapaciteit in de actieve GPS-modus.
 Wees je ervan bewust dat het niet waterdicht is, dus onthoud dit als je een douche neemt.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Geen draadloze oplaadfunctie op dit model; schade.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. En over Bleu gaat het om het volgende.
 Met dit product is Bauisan niet bedoeld voor sporters. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Het horloge kan een SIM bevatten die communicatie in de cellulaire modus mogelijk maakt. Uw smartphone-meldingen zijn dus direct toegankelijk op uw horloge.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

Het Bauisan horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Tot slot, de Bleu … 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen