Analyse en behandeling van het BGF EU 301 BU van Bingofit.

Als inleiding op deze analyse

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De BGF EU 301 BU van Bingofit biedt zijn nieuwste topmodel aan. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Bingofit worden geproduceerd; en deze BGF EU 301 BU is daarop geen uitzondering. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze BGF EU 301 BU een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Het is mogelijk om het te analyseren aan de hand van parameters zoals geluid of beweging ’s nachts. U weet of u ’s nachts goed kunt uitrusten en of de kwaliteit van uw slaap regelmatig is.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de BGF EU 301 BU is dit wat u kunt verwachten.
 Dit model is niet goed geplaatst als je het vergelijkt met andere smartwatches voor dezelfde prijs. Het geeft de illusie van een high-end product, maar staat ver van de werkelijkheid.
 De accuvoeding van 180 mAh maakt dit horloge een van de slechtste.
 En toch geeft de fabrikant 7 dagen autonomie aan.
 Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. Bingofit vond het niet nodig om het te installeren.
 Wees voorzichtig, dit horloge is niet waterdicht.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. De functie is hier niet beschikbaar.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Is BGF EU 301 BU een nieuwe elektronische gadget?
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Een van de zwakke punten van deze smartwatch is zijn autonomie; het is een van de laagste met 180 mAh.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. Alleen de koppeling tussen telefoon en horloge zal in staat zijn om de positie of de afgelegde afstand bij te houden.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorie├źn registreert.
 
Als u echter graag naar uw muziek luistert terwijl u sport, moet u dit horloge vermijden. 

Het Bingofit horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Aan de batterijzijde is het een van de slechtste horloges met zijn 180 mAh aan kracht.
 Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Hoe zit het met BGF EU 301 BU? 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. Het is niet te duur, dus u kunt het gemakkelijk veranderen als u een geavanceerder model wilt.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen