Analyse en behandeling van het band 5 van Honor.

Om te beginnen

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– De grootte van zijn scherm
– Zijn gewicht/grootte
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is band 5 waard? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De band 5 is een beetje verouderd in vergelijking met de nieuwste apparaten op de markt. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Honor zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. Dit is een andere omgeving dan wat we gewend zijn te zien.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 In tegenstelling tot veel andere horloges vond de fabrikant het niet nuttig om op dit model een slaapcontrole te installeren.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de band 5 is dit wat u kunt verwachten.
 Honor heeft een goedkoop model ontworpen dat misschien niet aan al uw behoeften voldoet.  De accu heeft een vermogen van 100 mAh, waardoor het een van de zwakste accu’s van dit moment is.
 Hoewel Honor aangeeft dat het apparaat ongeveer 14 dagen kan duren.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Belangrijk punt met betrekking tot de waterdichtheid, de fabrikant garandeert niet dat het waterbestendig is.
 Honor heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Een onmisbaar kenmerk van dit horloge is het draadloos opladen. U hoeft geen kabel meer aan te sluiten om hem op te laden.
 Ondanks interessante functies heeft het horloge geen aanraakscherm. Het is nogal zwaar, 22 gram, in vergelijking met andere horloges. Ze kan een handvol zijn aan het eind van een dag in de sportschool.
 Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een product met vele voordelen. Is band 5 een nieuwe elektronische gadget?
 Honor heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 Wat betreft het gewicht is hij vrij laag in het klassement; met zijn 22 gram is hij een van de zwaarste smartwatches.
 Aan de batterijzijde is het helaas slecht met slechts 100 mAh, wat een van de laagste autonomie onder alle smartwatches veroorzaakt.
 Het omvat GPS-tracking. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Met dit kleine 0.95-inch scherm is het niet eenvoudig om een goed beeld te krijgen van de verstrekte informatie. Het is een van de zwaarste horloges die er zijn – 22 gram.
 Zijn 100 mAh accu is een van de laagste powerpacks in de categorie van de smartwatch.
 Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

De band 5 – in een notendop 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – De grootte van zijn scherm
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen