Analyse en behandeling van het band 4 pro van Huawei.

In enkele woorden

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– De grootte van zijn scherm
– Zijn gewicht/grootte
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 De band 4 pro van Huawei biedt zijn nieuwste topmodel aan. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Huawei wordt geproduceerd. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Voor diegenen wiens slaapcontrole een prioriteit is, is dit horloge interessant. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. Uit alle testen die we hebben kunnen doen, blijkt dat dit model het beste scoort op het gebied van gezondheidsmonitoring.
 Er is geen versnellingsmeter op dit model horloge aangesloten. Een apparaat dat zeer nuttig is wanneer u uw bewegingen wilt volgen, zoals het detecteren van een val.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de band 4 pro voor u kan doen.
 Huawei laat dit model toe om aan de noden van het dagelijkse leven te voldoen. Ze zal je dagelijks kunnen begeleiden.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Het is nogal zwaar, 150 gram, in vergelijking met andere horloges. Het kan een ongemak zijn als je het lange tijd draagt.
 U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. Dat was hier niet gepland.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. Wij leggen uit wat band 4 pro voor u kan doen.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Wat betreft het gewicht is hij vrij laag in het klassement; met zijn 150 gram is hij een van de zwaarste smartwatches.
 Het omvat GPS-tracking. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Een ander voordeel van Huawei horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 
Aan de andere kant, als u gewend bent om te sporten met muziek, zal dit horloge voor u van geen enkel nut zijn. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Het scherm is niet erg prettig om te lezen; vooral vanwege de kleine afmetingen van 0.95 inch. Voor het gewicht, met zijn 150 gram, is het een van de zwaarst verbonden horloges.
 Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

Tot slot, de band 4 pro … 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 Hier is het enige wat ze voor haar heeft:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – De grootte van zijn scherm
 – Zijn gewicht/grootte
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen