Analyse en behandeling van het B08FJ van Duoduogo.

In enkele woorden

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Geheugencapaciteit
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

B08FJ, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Vanuit dit oogpunt is de B08FJ een goede keuze. Het is duidelijk ontworpen om het ideale instrument te zijn voor het monitoren van uw gezondheid.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Duoduogo worden geproduceerd; en deze B08FJ is daarop geen uitzondering. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze B08FJ een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Het stelt u in staat om uw slaap- en rustgewoontes in de gaten te houden. Uit alle testen die we hebben kunnen doen, blijkt dat dit model het beste scoort op het gebied van gezondheidsmonitoring.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 Het apparaat bevat ook 1 GB intern geheugen, dat kan worden gebruikt voor verschillende bestanden of toepassingen die u mogelijk nodig hebt naast de standaard geïnstalleerde bestanden. Dit slimme horloge heeft een van de grootst mogelijke opslagcapaciteiten.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Dit is precies wat de test van de B08FJ laat zien.
 Met dit model biedt Duoduogo een interessant product. Je zult waarderen wat ze je brengt.
 Het is uitgerust met een medium batterij, 200 mAh.
 De fabrikant geeft aan dat de batterij 15 uur meegaat.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. Duoduogo vond het niet nodig om het te installeren.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Duoduogo heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een product met vele voordelen. Wij leggen uit wat B08FJ voor u kan doen.
 Duoduogo heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 Dit model heeft een gemiddelde autonomie met een batterij van 200 mAh.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Aan de andere kant, als u gewend bent om te sporten met muziek, zal dit horloge voor u van geen enkel nut zijn. 
Met een van de grootste hoeveelheden opslagruimte (1 GB) kun je zelfs je beste muziek meenemen. U heeft de mogelijkheid om applicaties te downloaden en te installeren die verband houden met uw sportactiviteit.
 

Het Duoduogo horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Het heeft 1GB aan interne opslag onder de beste.
 Het scherm is voldoende groot – 1.3 inch, en de gegevens worden correct weergegeven. Het heeft een 200 mAh-batterij met voldoende vermogen.
 Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

Tot slot, de B08FJ … 

Na onze analyse blijkt dat dit horloge een relevante keuze is. Het heeft niet alle mogelijkheden van de beste modellen, maar het is veel goedkoper.
 Kortom, het heeft veel sterke punten; hier is wat we kunnen behouden onder hen:
 – Geheugencapaciteit
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen