Analyse en behandeling van het B089G van Fitbit.

Om te beginnen

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is B089G waard? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Onze tests hebben aangetoond dat B089G een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het kan een esthetisch object zijn, ook al vinden sommigen het misschien niet erg aantrekkelijk.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Fitbit worden geproduceerd; en deze B089G is daarop geen uitzondering. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. Dit is een andere omgeving dan wat we gewend zijn te zien.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorie├źn dat u zult verbranden vast te stellen.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Heb je een slim horloge nodig? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze B089G nu te kopen.
 Fitbit heeft een betrouwbaar model ontworpen dat voldoet aan de klassieke behoeften. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. Fitbit vond het niet nodig om het te installeren.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Fitbit heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Geen draadloze oplaadfunctie op dit model; schade.
 Je hebt geen aanraakscherm op dit horloge. Het is zwaarder (95 gram) dan de equivalente horloges in deze reeks. Sommige mensen zullen het op de lange termijn onaangenaam vinden.
 Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Wij leggen uit wat B089G voor u kan doen.
 Fitbit heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Wat betreft het gewicht is hij vrij laag in het klassement; met zijn 95 gram is hij een van de zwaarste smartwatches.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Een ander voordeel van Fitbit horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. U moet ervoor zorgen dat de standaard ge├»nstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Met een gemiddelde schermgrootte van 1.3 inch is de informatie leesbaar. Het behoort tot de categorie van de vrij zware horloges: 95 gram.
 Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

Kortom, de B089G, de juiste keuze? 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen