Analyse en behandeling van het B087R van Hafury.

Als inleiding op deze analyse

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is B087R waard? 

Sinds enkele jaren produceert Hafury aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Het is duidelijk dat de B087R een van de best mogelijke keuzes is. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Hafury zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Deze B087R geeft u een grondige kennis van uw slaapgewoonten. Het is mogelijk om het te analyseren aan de hand van parameters zoals geluid of beweging ’s nachts. Het horloge houdt uw slaap bij, net als een monitor van waaruit u de resultaten kunt analyseren.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Heb je een slim horloge nodig? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de B087R voor u kan doen.
 Dit model is goed geplaatst in vergelijking met de huidige smartwatches. Ze zal je dagelijks kunnen begeleiden.
 De batterij heeft een gemiddeld vermogen van 210 mAh. De fabrikant beschouwt de levensduur als maximaal 10 uur.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Tot slot hadden we de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs gesteld. Dat was hier niet gepland.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Wij leggen uit wat B087R voor u kan doen.
 Hafury heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 Dit model heeft een gemiddelde autonomie met een batterij van 210 mAh.
 Merk ook op dat dit horloge geen GPS heeft. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Een ander voordeel van Hafury horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Als u echter graag naar uw muziek luistert terwijl u sport, moet u dit horloge vermijden. 

Het Hafury horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Met een gemiddelde schermgrootte van 1.3 inch is de informatie leesbaar. Het vermogen van de batterij – 210 mAh – komt overeen met een gemiddelde waarde vandaag de dag.
 Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

B087R, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 Hier is het enige wat ze voor haar heeft:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen