Analyse en behandeling van het B087C van Iniupo.

Voorwoord

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds enkele jaren produceert Iniupo aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 De B087C is vandaag de dag misschien een beetje verouderd, maar het is nog steeds een goede camera. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Iniupo wordt geproduceerd. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 Dit aangesloten horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Een handig apparaat als u de verbrande calorieën gedurende de dag wilt bijhouden.
 Dit model is niet uitgerust met fotoplethysmografie of PPG, wat een nauwkeurige controle van de hartslag mogelijk maakt.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Heb je een slim horloge nodig? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze B087C nu te kopen.
 Met dit model biedt Iniupo een interessant product. Ze zal je dagelijks kunnen begeleiden.
 Dit model heeft geen GPS. U kunt vele andere horloges vinden voor dezelfde prijs, met een GPS inbegrepen.
 Wees voorzichtig, dit horloge is niet waterdicht.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Geen draadloze oplaadfunctie op dit model; schade.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Het is zwaarder (85 gram) dan de equivalente horloges in deze reeks. Het kan een ongemak zijn als je het lange tijd draagt.
 Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Een laatste punt over de kenmerken van dit horloge is de muziekfunctie. Het is een optie die het de ideale alledaagse accessoire maakt.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het is een product met vele voordelen. Wij leggen uit wat B087C voor u kan doen.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 Qua gewicht is deze smartwatch niet goed geplaatst; met 85 gram is het een van de zwaarste.
 Merk ook op dat dit horloge geen GPS heeft. Dit betekent dat u uw smartphone bij uw horloge moet dragen als u uw loop-, fiets- of wandelsessie nauwkeurig wilt volgen.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Dankzij de grote schermgrootte van 1.5 inch is het geen probleem om de getoonde gegevens te analyseren. Het is een van de relatief zware horloges met een gewicht van 85 gram.
 Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Tot slot, de B087C … 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. Het is niet te duur, dus u kunt het gemakkelijk veranderen als u een geavanceerder model wilt.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – Schermgrootte
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen