Analyse en behandeling van het B087 van Aidiado.

En om te beginnen…

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is B087 waard? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Na onze tests laat deze B087 een lage score zien voor gezond gebruik. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Aidiado worden geproduceerd; en deze B087 is daarop geen uitzondering. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Deze B087 geeft u een grondige kennis van uw slaapgewoonten. Het stelt u in staat om uw slaap- en rustgewoontes in de gaten te houden. U weet of u ’s nachts goed kunt uitrusten en of de kwaliteit van uw slaap regelmatig is.
 Er is geen versnellingsmeter op dit model horloge aangesloten. Een apparaat dat zeer nuttig is wanneer u uw bewegingen wilt volgen, zoals het detecteren van een val.
 Met dit model kunt u uw hartslag niet meten.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze B087 nu te kopen.
 Aidiado laat dit model toe om aan de noden van het dagelijkse leven te voldoen. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. Jammer dat Aidiado het niet heeft gepland.
 Belangrijk punt met betrekking tot de waterdichtheid, de fabrikant garandeert niet dat het waterbestendig is.
 Aidiado heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 We waarderen de draadloze oplaadfunctie. Je legt het op het rek en het laadt op.
 Ondanks interessante functies heeft het horloge geen aanraakscherm. Het is nogal zwaar, 95 gram, in vergelijking met andere horloges. Het kan een ongemak zijn als je het lange tijd draagt.
 U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Bij regelmatig gebruik zal de afwezigheid van een muziekspeler worden betreurd. Je zult hiervoor een ander horloge moeten kiezen.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Is B087 een nieuwe elektronische gadget?
 Met dit product is Aidiado niet bedoeld voor sporters. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 Wat betreft het gewicht is hij vrij laag in het klassement; met zijn 95 gram is hij een van de zwaarste smartwatches.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 De aanwezigheid van SIM in dit horloge maakt een mobiele verbinding mogelijk. Zo kunt u uw meldingen die in eerste instantie op uw smartphone binnenkomen, opvragen.
 
Aan de andere kant, als u gewend bent om te sporten met muziek, zal dit horloge voor u van geen enkel nut zijn. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Met het grote 1.57-inch scherm wordt de informatie duidelijk weergegeven. Voor het gewicht, met zijn 95 gram, is het een van de zwaarst verbonden horloges.
 Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

De B087 – in een notendop 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – Schermgrootte
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen