Analyse en behandeling van het B085DJ van Hanguang.

In enkele woorden

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Na onze tests laat deze B085DJ een lage score zien voor gezond gebruik. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Hanguang zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze B085DJ een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Het stelt u in staat om uw slaap- en rustgewoontes in de gaten te houden. Uiteindelijk weet u op welk niveau uw slaap zich bevindt.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Dit model is niet uitgerust met fotoplethysmografie of PPG, wat een nauwkeurige controle van de hartslag mogelijk maakt.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Voor de B085DJ is dit wat u kunt verwachten.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Hanguang dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Met dit horloge kunt u met alles bezig zijn terwijl u op de hoogte blijft.
 Het is een van de modellen met een krachtige batterij, 380 mAh, die tot de beste behoort.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. Hanguang vond het niet nodig om het te installeren.
 Wees je ervan bewust dat het niet waterdicht is, dus onthoud dit als je een douche neemt.
 Hanguang heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een product met vele voordelen. Wij leggen uit wat B085DJ voor u kan doen.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 De batterij heeft een van de beste autonomies met 380 mAh op de batterij.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 De aanwezigheid van SIM in dit horloge maakt een mobiele verbinding mogelijk. Uw smartphone-meldingen zijn dus direct toegankelijk op uw horloge.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Het vermogen van de batterij – 380 mAh – is het beste van vandaag. Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

Tot slot, de B085DJ … 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – Het dagelijks gebruik
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen