Analyse en behandeling van het B08 van Willful.

In presentatie

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

B08, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Het ontwerp van de B08 is onberispelijk. Voor een gezonde oriëntatie is dit horloge ongetwijfeld een van de beste keuzes die u kunt maken.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Willful worden geproduceerd; en deze B08 is daarop geen uitzondering. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze B08 een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. Uiteindelijk weet u op welk niveau uw slaap zich bevindt.
 De gevoeligheid van de versnellingsmeter is in staat om zelfs microtrillingen van de pols en de arm te detecteren. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Met behulp van de elektrocardiogramfunctie zal dit model u helpen om de curve van uw hartslag te meten en de evolutie ervan te controleren.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de B08 voor u kan doen.
 Willful laat dit model toe om aan de noden van het dagelijkse leven te voldoen. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Willful beweert dat het apparaat ongeveer 30 dagen meegaat.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Dit horloge is op de ouderwetse manier opgeladen, met de meegeleverde kabel in de verpakking.
 We zullen de afwezigheid van een aanraakscherm op dit model betreuren. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. Dat was hier niet gepland.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een product met vele voordelen. En over B08 gaat het om het volgende.
 Willful heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Het omvat GPS-tracking. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Een positief kenmerk van Willful horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Als u echter graag naar uw muziek luistert terwijl u sport, moet u dit horloge vermijden. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Het scherm is voldoende groot – 1.3 inch, en de gegevens worden correct weergegeven. Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

B08, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Na onze analyse blijkt dat dit horloge een relevante keuze is. De B08 bereikt de top niet, maar blijft een goede keuze.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen