Analyse en behandeling van het B07YJ van Amazfit.

En om te beginnen…

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is B07YJ waard? 

Sinds enkele jaren produceert Amazfit aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 De B07YJ komt overeen met de nieuwste generatie horloges. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Amazfit wordt geproduceerd. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Voor diegenen wiens slaapcontrole een prioriteit is, is dit horloge interessant. Met zijn geavanceerde technologie is het in staat om het te analyseren, met elementen zoals het volgen van geluid en beweging terwijl u slaapt. Het horloge houdt uw slaap bij, net als een monitor van waaruit u de resultaten kunt analyseren.
 Dit horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Een apparaat dat zeer nuttig is wanneer u uw bewegingen wilt volgen, zoals het detecteren van een val.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Voor de B07YJ is dit wat u kunt verwachten.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Amazfit dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Het is bijna een essentieel element in het dagelijks leven.
 Het is een van de modellen met een krachtige batterij, 471 mAh, die tot de beste behoort.
 Amazfit beweert dat het apparaat ongeveer 14 dagen meegaat.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. Jammer dat Amazfit het niet heeft gepland.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 Nu gewend aan het ontwerp van smartwatches, biedt de fabrikant een klassiek, rond model aan. Dit is een mooi horloge dat qua esthetiek vergelijkbaar is met sommige van de concurrerende modellen. U kunt ook kiezen uit de vele beschikbare kleuren.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 We zullen de afwezigheid van een aanraakscherm op dit model betreuren. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. Je zult hiervoor een ander horloge moeten kiezen.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. Wij leggen uit wat B07YJ voor u kan doen.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Het heeft een uitstekende autonomie, dankzij zijn 471 mAh-batterij.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Een positief kenmerk van Amazfit horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Met een gemiddelde schermgrootte van 1.39 inch is de informatie leesbaar. Zijn 471 mAh-batterij is een van de krachtigste op de markt. En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

Kortom, de B07YJ, de juiste keuze? 

Kortom, het is een goede investering. Het is een goed product, dat in de meeste gevallen aan uw wensen voldoet.
 Kortom, het heeft veel sterke punten; hier is wat we kunnen behouden onder hen:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen