Analyse en behandeling van het B07XL van Byttron.

Als preambule van deze test

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds enkele jaren produceert Byttron aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Het is duidelijk dat de B07XL een van de best mogelijke keuzes is. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Byttron worden geproduceerd; en deze B07XL is daarop geen uitzondering. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze B07XL een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. Uiteindelijk weet u op welk niveau uw slaap zich bevindt.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de B07XL is dit wat u kunt verwachten.
 Als het gaat om het dagelijks leven, vraagt men zich af wat Byttron dacht. Het geeft de illusie van een high-end product, maar staat ver van de werkelijkheid.
 Met slechts 120 mAh, is dit horloge uitgerust met een van de minst krachtige batterijen.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Maak je geen zorgen over het onderdompelen in je badwater. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Byttron heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Bij regelmatig gebruik zal de afwezigheid van een muziekspeler worden betreurd. Je zult hiervoor een ander horloge moeten kiezen.
 

De Byttron smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Wij leggen uit wat B07XL voor u kan doen.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 Het is een horloge met een zeer lage autonomie, vanwege de 120 mAh-batterij.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Een positief kenmerk van Byttron horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 De kracht van de batterij – 120 mAh – is vandaag de dag het ergst.
 Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

Tot slot, de B07XL … 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen