Analyse en behandeling van het B07W van Pthtechus.

Als inleiding op deze analyse

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is B07W waard? 

Sinds enkele jaren produceert Pthtechus aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De B07W is vandaag de dag misschien een beetje verouderd, maar het is nog steeds een goede camera. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Pthtechus zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 Dit horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Een apparaat dat zeer nuttig is wanneer u uw bewegingen wilt volgen, zoals het detecteren van een val.
 Dit model is niet uitgerust met fotoplethysmografie of PPG, wat een nauwkeurige controle van de hartslag mogelijk maakt.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Heb je een slim horloge nodig? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Voor de B07W is dit wat u kunt verwachten.
 Als het gaat om het dagelijks leven, vraagt men zich af wat Pthtechus dacht.  Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. Pthtechus vond het niet nodig om het te installeren.
 Wees voorzichtig, dit horloge is niet waterdicht.
 Pthtechus heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Dit horloge wordt normaal gesproken opgeladen met de meegeleverde kabel.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Het gewicht is hoog, 85 gram, meer dan bij vergelijkbare modellen. Ze kan een handvol zijn aan het eind van een dag in de sportschool.
 Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot hadden we de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs gesteld. De functie is hier niet beschikbaar.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een product met vele voordelen. En over B07W gaat het om het volgende.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Met zijn gewicht van 85 gram is het nog steeds een van de zwaarste horloges.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 Het horloge kan een SIM bevatten die communicatie in de cellulaire modus mogelijk maakt. Uw smartphone-meldingen zijn dus direct toegankelijk op uw horloge.
 
Aan de andere kant, als u gewend bent om te sporten met muziek, zal dit horloge voor u van geen enkel nut zijn. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Het is erg prettig om gegevens te lezen die op een van de grootste beschikbare schermen – 1.55 inch – worden weergegeven. Voor het gewicht, met zijn 85 gram, is het een van de zwaarst verbonden horloges.
 En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

De B07W tot slot 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier is het enige wat ze voor haar heeft:
 – Schermgrootte
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen