Analyse en behandeling van het B07FD van Pthtechus.

Als preambule van deze test

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Na onze tests laat deze B07FD een lage score zien voor gezond gebruik. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Pthtechus worden geproduceerd; en deze B07FD is daarop geen uitzondering. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Met dit model kunt u uw hartslag niet meten.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Wat zijn de functies voor dagelijks gebruik? 

Heb je een slim horloge nodig? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Voor de B07FD is dit wat u kunt verwachten.
 Het door Pthtechus ontworpen model is een instapmodel. Het geeft de illusie van een high-end product, maar staat ver van de werkelijkheid.
 Een interessant kenmerk van dit horloge is de aanwezigheid van een GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. Aan de andere kant moet u rekening houden met de afname van de batterijcapaciteit in de actieve GPS-modus.
 Er moet rekening mee worden gehouden dat het niet ontworpen is om onder water te werken.
 Pthtechus heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Er is geen draadloze oplaadfunctie voor de batterij.
 Je hebt geen aanraakscherm op dit horloge. Het gewicht is hoog, 65 gram, meer dan bij vergelijkbare modellen. Een parameter die storend kan zijn voor sporters.
 U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Bij regelmatig gebruik zal de afwezigheid van een muziekspeler worden betreurd. Je zult hiervoor een ander horloge moeten kiezen.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Wij leggen uit wat B07FD voor u kan doen.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Het is onwaarschijnlijk dat je het vergeet als je het om je pols hebt, want met 65 gram is het een van de zwaarste.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 De aanwezigheid van SIM in dit horloge maakt een mobiele verbinding mogelijk. Uw smartphone-meldingen zijn dus direct toegankelijk op uw horloge.
 
Aan de andere kant, als u gewend bent om te sporten met muziek, zal dit horloge voor u van geen enkel nut zijn. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Met het grote 2.9-inch scherm wordt de informatie duidelijk weergegeven. Het behoort tot de categorie van de vrij zware horloges: 65 gram.
 Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

De B07FD – in een notendop 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 Uiteindelijk is hier een sterk punt over dit model:
 – Schermgrootte
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen