Analyse en behandeling van het amazfit bip van Amazfit.

Om te beginnen

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De amazfit bip is vandaag de dag misschien een beetje verouderd, maar het is nog steeds een goede camera. Het kan een esthetisch object zijn, ook al vinden sommigen het misschien niet erg aantrekkelijk.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Amazfit wordt geproduceerd. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 In tegenstelling tot veel andere horloges vond de fabrikant het niet nuttig om op dit model een slaapcontrole te installeren.
 De amazfit bip heeft helaas geen onderdelen van het accelerometertype. Het zal daarom voor u onmogelijk zijn om het aantal stappen dat u in de loop van de dag neemt te meten.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Wat zijn de functies voor dagelijks gebruik? 

Heb je een slim horloge nodig? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Dit is precies wat de test van de amazfit bip laat zien.
 Met dit model biedt Amazfit een interessant product. Je zult waarderen wat ze je brengt.
 Het is uitgerust met een medium batterij, 200 mAh.
 Wat de autonomie betreft, is Amazfit van mening dat deze 40 uur zal duren.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. Aan de andere kant moet u rekening houden met de afname van de batterijcapaciteit in de actieve GPS-modus.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 Amazfit heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Dit horloge is iets minder intu├»tief in het gebruik omdat het geen aanraakscherm heeft. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een product met vele voordelen. En over amazfit bip gaat het om het volgende.
 Met dit product is Amazfit niet bedoeld voor sporters. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Met een accuvermogen van 200 mAh zit hij in het midden van zijn categorie.
 Het omvat GPS-tracking. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Een ander voordeel van Amazfit horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Afgezien van degenen die in het begin zijn ge├»nstalleerd, is er geen andere keuze.
 Voor de batterij, met zijn 200 mAh, is dit horloge krachtig genoeg. Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Kortom, de amazfit bip, de juiste keuze? 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen