Analyse en behandeling van het A4 van Naixues.

Als inleiding op deze analyse

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– De grootte van zijn scherm
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds enkele jaren produceert Naixues aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Het is duidelijk dat de A4 een van de best mogelijke keuzes is. Het is duidelijk ontworpen om het ideale instrument te zijn voor het monitoren van uw gezondheid.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Naixues worden geproduceerd; en deze A4 is daarop geen uitzondering. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Als het bewaken van uw slaap een prioriteit is, zult u geïnteresseerd zijn in deze A4.
Het besturingssysteem Propriétaire van het horloge dient dus als slaapmiddel. Het is mogelijk om het te analyseren aan de hand van parameters zoals geluid of beweging ’s nachts. Het horloge houdt uw slaap bij, net als een monitor van waaruit u de resultaten kunt analyseren.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze A4 nu te kopen.
 Dit model is niet goed geplaatst als je het vergelijkt met andere smartwatches voor dezelfde prijs.  De accu heeft een vermogen van 180 mAh, waardoor het een van de zwakste accu’s van dit moment is.
 En toch geeft de fabrikant 15 dagen autonomie aan.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. Jammer dat Naixues het niet heeft gepland.
 Wees je ervan bewust dat het niet waterdicht is, dus onthoud dit als je een douche neemt.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Een onmisbaar kenmerk van dit horloge is het draadloos opladen. Het horloge wordt op de basis geplaatst en de batterij wordt opgeladen.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een product met vele voordelen. Dit is het detail voor de A4.
 Naixues heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Aan de batterijzijde is het helaas slecht met slechts 180 mAh, wat een van de laagste autonomie onder alle smartwatches veroorzaakt.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. Dit betekent dat u uw smartphone bij uw horloge moet dragen als u uw loop-, fiets- of wandelsessie nauwkeurig wilt volgen.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 En nog beter, met dit horloge weet je hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Het scherm is niet erg prettig om te lezen; vooral vanwege de kleine afmetingen van 1.28 inch. Tot slot kan het zijn dat de 180 mAh-batterij, vanwege het gebrek aan vermogen, regelmatig moet worden opgeladen.
 Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

A4, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Uiteindelijk is hier een sterk punt over dit model:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – De grootte van zijn scherm
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen